Статті

Сортувати по:
Знайдено 14 статей

Де святкувати Новий Рік?


До Нового Року ще майже місяць, але підготовка до найулюбленішого свята вже триває. Хтось планує відсвяткувати вдома, дехто вирушить у новорічну подорож, а хтось шукає місце для вечірки з друзями чи колегами. Розважальні заклади також активно планують свята, готуючи для своїх гостей новорічну програму та цікаві пропозиції.

Enquire вирішив допомогти мешканцям Білої Церкви зорієнтуватись в новорічних пропозиціях від ресторанів та клубів міста та обрати найкраще для себе місце для зустрічі Нового Року або передноворічної вечірки.

Арт-кафе «Старе Місто» 31 грудня запрошує гостей на вечір у стилі пивного фестивалю. Актори  у формі тірольських пивоварів представлять театралізовану програму, а пригощатиме заклад пивом власного виробництва та українськими стравами до нього. Музична програма розпочнеться з джазового концерту і продовжиться рок-дискотекою 80-90х. «Старе місто» вже включили до своєї програми учасники новорічного туру Київщиною від «Україна Інкогніта». Участь у святкуванні коштує 500грн з людини. Ця сума включає в себе страви, напої та розваги. Довідки за телефоном (097) 802-92-70. Сторінка закладу.

Ресторан «Рибацький хутір» окрім традиційно відмінної кухні 31 грудня запропонує вам новорічну програму з подарунками, сертифікатами і напоями. В загальній залі буде дискотека, а початок нового 2017-го року ознаменує святковий феєрверк. Вартість складає 650грн з людини (кухня, бар, програма). Дізнатись про наявність місць можна за телефоном (063) 352-52-52. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Кабаре» з 16 по 30 грудня приймає замовлення на новорічні корпоративи. На передноворічні дати та на 31 грудня ресторан «Бельведер» заброньований повністю. Станом на початок грудня нічний клуб «Кабаре» має ще близько 50% вільних місць. Новорічна ніч тут коштуватиме 800грн з людини (350грн програма і 450грн стіл). Ведучий програми – Валентин Кульчицький. Вас чекає запальна дискотека, Дід Мороз зі Снігуронькою, екстремальне світлодіодне шоу, та багато іншого. Корпоративи – 400грн з людини. Деталі за телефоном (067) 800-5-111. Сторінка закладу.

Ресторан «Веранда» з 16 грудня проводить новорічні корпоративи, участь у яких коштує 400грн з людини. Розважати гостей буде ведуча, також в програмі дискотека. Новорічну програму 31 грудня проводитиме Оксана Друзь. Участь – 750грн з людини (300грн програма, 450грн стіл). Деталі за телефоном (068) 207-39-32. Сторінка закладу.

Новорічну програму в ресторані «Шалє» організовує святкова агенція «Смайл». Участь коштуватиме від 500грн з людини, в цю суму крім програми входять страви та напої. Більше інформації за телефоном (098) 800-28-80. Сторінка закладу.

Art Café Intelligent в період передноворічних корпоративів пропонує вам свято «під ключ». За 400 грн з людини ви отримаєте новорічну програму з діджеєм та ведучим, страви від шефа, українську та європейську кухню, поздоровлення від Діда Мороза та Снігуроньки. А 31 грудня в закладі пройде гаряча «African Party», зі смачною кухнею, поздоровленням від африканських Діда Мороза та Снігурки, запальними дівчатами Go-Go та африканськими барабанщиками. Участь в новорічній програмі – 650грн з людини. Сюрприз Новорічної ночі: всі, хто замовить столик, прийматимуть участь в розіграші Різдвяного туру до Прикарпаття на двох! Забронювати столик та дізнатись деталі можна за телефоном (093) 106-18-52. Сторінка закладу.

Рекреаційна зона «Олександрія» приймає замовлення на новорічні корпоративи та вечірки з 18 по 30 грудня. В шатрі ресторану вас пригощатимуть смачним глінтвейном, а якщо погода не підведе, то у вас також буде можливість покататись на санчатах в парку! Кухня коштуватиме 250грн з людини, решта - в залежності від програми, яку ви забажаєте: можна замовити живу музику, ведучих, тощо. 31 грудня ресторан працюватиме тільки за умови бронювання на 40 і більше осіб. Дізнатись деталі та спланувати свою вечірку в «Олександрії» можна за телефоном (098) 439-50-00. Сторінка закладу.

Нічний клуб «Сан Маріно» проводить передноворічні вечірки і корпоративи з 15 по 30 грудня. Участь в новорічній програмі клубу коштуватиме по 350грн з людини: 200грн за кухню і 150грн за бар. 31 грудня – така ж вартість, плюс 100грн за вхід. Новорічну розважальну програму вестиме MC Chernika, вас чекають конкурси, призи та подарунки. Контактний телефон (067) 122-10-02. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Мон Сіті» пропонує корпоративи з 23 по 30 грудня. В програмі ведуча, конкурси, дискотека. Вартість – 300грн плюс 30грн за програму. Новий рік в ресторані «Шматок м’яса» коштуватиме 550грн з людини. Станом на кінець листопада близько 50% місць заброньовано. Поспішайте замовити столик за телефоном (067) 411-70-07. Сторінка закладу.

Кемпінг «Бочка» проводить новорічні корпоративи з 22 по 30 грудня. В програмі жива музика, поздоровлення від Діда Мороза й Снігуроньки та інші заходи. 31 грудня ресторан не працює. Деталі за номером (098) 259-79-64. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Счастье Есть» підготував для вас оригінальну вечірку в стилі художнього фільму «Один вдома». Заклад буде декоровано під стилістику фільму, початок о 22:00. Звичайно ж, не обійдеться без подарунків від Діда Мороза. Вхід коштуватиме 150грн з людини, і, заплативши цю суму, ви матимете змогу без додаткової оплати відвідувати всі зали розважального комплексу, включаючи караоке. Депозит на новорічну ніч рахується за столик: VIP столи (10-16 місць) – 500грн, стіл на 6 місць – 300грн, на 4 місця – 200грн. Гра в більярд коштуватиме 100грн за годину. В період корпоративів депозит за людину складає 250грн, дозволяється приносити свої фрукти та алкоголь. В програмі конкурси та подарунки. Зв’язок із закладом за телефоном (063) 594-88-44. Сторінка закладу.

В пивному ресторані «Ранчо» в передноворічні дні виступатимуть музичні колективи, а саме: 28.12 - «Без Бенд», 29.12  - «Crazy House», 30.12 - «Music Box». 31 грудня заклад працює в звичайному режимі до 22:00. Контактний телефон (067) 407-03-13. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Шоколад» на 31 грудня підготував для вас шалену новорічну вечірку від лідерів проекту «Чоткий паца», які проведуть шоу-програму з конкурсами, подарунками і зйомкою інтерактивного відео за участю гостей та ведучих. Окремо буде виділено час для того, щоб ви мали змогу сфотографуватись з українськими інтернет-знаменитостями та взяти автограф. Участь у програмі – 555грн з людини, де 155грн – за вхід і 400грн – депозит. Сума депозиту на корпоративи – 250грн з людини (вхід включено). На цей період розроблено спеціальне меню з лояльними цінами на алкоголь. Долучитись до новорічної програми в «Шоколаді» можна за телефоном (067) 405-82-09. Сторінка закладу.

Ресторан «Тополя» в період з 18 по 30 грудня організовує новорічні корпоративи з дискотекою. Вартість – 500грн з людини, куди входить кухня і алкоголь (з розрахунку одна пляшка на шестеро гостей). 31 грудня ресторан не працює. Детальна інформація за телефоном (067) 279-83-79. Сторінка закладу.

Ресторан AMbar Steak House в передноворічні дати, а також з 12:00 до 21:00 31 грудня працює в звичайному режимі. Але о 21й годині заклад закривається, щоб о першій ночі, вже 1 січня, відкритись на новорічну дискотеку. Вхід 150грн, закуски і бар окремо. Контактний телефон (067) 37-000-33. Сторінка закладу.

А в розважальному комплексі «Каліпсо» новорічну програму вестимуть для вас тріо ведучих ХороShow, з сюрпризами, конкурсами, призами і цінними подарунками. Початок о 22:00. Вартість – 200грн за вхід, обов’язкового депозиту немає. Вартість участі в новорічних корпоративах з розважальною програмою – 400грн з людини (дозволяється свій алкоголь), або 350грн, якщо алкоголь від закладу. При замовленні корпоративу вхід в караоке і диско клуб безкоштовний. Телефон (097) 505-00-11. Сторінка закладу.

 

І не забудьте відвідати головну ялинку міста в парку Шевченка! ;) А колектив Enquire від щирого серця вітає вас з наступаючими святами і бажає весело і цікаво зустріти новий 2017 рік!

 

 

 


Ресторан Мультибренд «Піца Челентано & Картопляна Хата»


Піцерія «Челентано» - бренд, знайомий кожному. Це впевненість у якості, це місце, куди можна піти в будь-якому місті України без зайвих експериментів. Мабуть, кожен з вас хоч раз та відвідував ресторан цієї мережі, а більшість, закладаюсь, регулярно заходить за вдалим поєднанням "ціна-якість-швидкість".

 
2 грудня 2016 року "Че" на "Вокзальній" виповнюється п'ять круглих років і це є чудовою нагодою розповісти вам ряд цікавих фактів як про всю мережу, так і про нашого іменинника. Отже...
 
 «Піца Челентано» - це всеукраїнська мережа ресторанів швидкого обслуговування, яка розпочала свою роботу в 1998 році з відкриття першого закладу у Львові. На сьогодні число ресторанів по всій Україні впевнено наближається до 200.
 Нові заклади відкриваються згідно договору франшизи. Крім загальної концепції, франшиза зобов’язує заклади дотримуватись цінової політики, яку формує центральний офіс, зокрема, точної відповідності цін на брендові страви, і обмеженої націнки на інші, в залежності від категорії міста (їх три: обласні центри, великі і малі міста). Централізовано також надаються акційні пропозиції.
 Торгова марка «Піца Челентано» заключає ексклюзивні договори з усіма постачальниками продуктів та напоїв. Бо така велика і відома мережа може собі це дозволити. А справжнє італійське вино, яке можна придбати в «Челентано», в магазинах ви взагалі не знайдете – його імпортують виключно для продажу в мережі. І наступного разу, завітавши в гості до "Че", не забудьте скуштувати!
 В місті Біла Церква чотири піцерії «Челентано» і лише одна – у складі мультибренду (всього в Україні шість закладів такого формату). Спочатку ресторани «Картопляна Хата» і «Челентано» були лише добрими сусідами, та згодом їх відносини стали тіснішими і зараз є можливість одночасно замовляти страви обох закладів.
 Два поверхи ресторану мають 85 посадчних місць (стоячих не беруть),  а влітку ще плюс 50 місць на терасах. Кожного дня «Піца Челентано & Картопляна хата» приймає близько ста гостей, у вихідні дні - втричі більше.
 А вгадайте, який заклад в 2013 став рестораном року в мережі? Якщо не вірите, сходіть спитайте і подивіться на кубок ;) Весь призовий фонд (досить суттєвий, до речі), було тоді витрачено на мотивацію персоналу, організувавши для них ряд поїздок по Україні.
 Ще одна фішка ресторану мультибренду "Піца Челентано & Картопляна Хата" - це формат обслуговування. Взагалі, «Картопляна Хата», як і «Челентано», передбачає самообслуговування, але власники білоцерківського «Potato» ввели практику обслуговування за столиками, як у звичайному ресторані. Тобто, по факту формат є комбінованим – така собі золота середина між фаст-фудом і рестораном.
 І не можу не згадати про новий тренд в мережі «Піца Челентано» - Celentano Restorante. Заклади такого формату відрізняються від інших як способом приготуванням піци, так і якістю страв. Піцейоли кілька місяців проходять навчання в Італії і здатні перетворити приготування піци на справжнє шоу, жонглюючи тістом, в якому, до речі, використовується виключно італійська мука. Також з меню виключаються всякі майонезні салати, на зміну яким приходять салати з оливковою олією. Такий заклад – це вже справжній куточок Італії. Цілком можливо, що скоро цей формат добереться і до Білої Церкви.

Піцерія "Челентано" - улюблене місце відпочинку для всіх вікових категорій. Сюди приходять батьки з маленькими дітьми, молодь, люди похилого віку. Ресторан мультибренд "Піца Челентано & Картопляна Хата" за роки роботи зарекомендував себе як приємний і затишний заклад з демократичними цінами і, звичайно, смачною італійською піцою. 

За змістовну і цікаву розмову хочу подякувати директору ресторану "Піца Челентано & Картопляна Хата". Ніна Сергіївна працює директором закладу майже з самого початку, дуже вболіває за нього, любить свою роботу і цінує клієнтів. В День народженя бажаємо власникам і адміністрації ресторану натхнення, розвитку і нових нагород, а нам з вами - смачних візитів до піцерії :)


Алексей Мельник. Интервью с арт-директором "Шоколада".


Алексей Мельник работает в развлекательном комплексе "Шоколад" с весны этого года, когда состоялось существенное обновление клуба. О работе и творчестве, об особенностях "Шоколада" а так же в целом о клубной жизни Белой Церкви Алексей рассказал в интервью для Enquire.

Ты в первую очередь ди-джей, верно? Как давно ты в клубной индустрии? На каких самых громких вечеринках ты играл и в каких клубах?
Изначально моя карьера в клубной индустрии начиналась с того, что я играл музыку как диджей. Но буквально с первого моего выступления, мне захотелось строить собственные ивенты, на которых я мог бы быть резидентом.
Диджеинг для меня это не только часовой сет - это целая философия. Прошло более 10 лет, как я в первый раз стал за пульт. За это время я много играл и конечно же могу назвать себя опытным и достаточно профессиональным музыкантом. Тем не менее, я все равно отношусь к диджеингу скорее, как хобби, так как не являюсь гастролирующим диджеем и тем более серьезным саунд продюсером.
Прежде всего это из-за полного отсутствия времени на написание своих треков, а тем более организацию своих выступлений. А кроме этого, бескомпромиссность в моем творчестве – не каждый клуб готов к такой музыке. К сожалению, а может быть и к счастью, я не могу назвать свое творчество массовым продуктом, виною может служить мое тщеславие, либо же я попросту могу себе позволить играть что мне нравится.
Может быть поэтому я больше себя вижу организатором нежели диджеем.

Как ты попал в Белую Церковь и именно "в Шоколад"?
Как и многие – через постель. В одно прекрасное очень раннее для меня утро, меня банально разбудил телефонный звонок. Голос из другого города предложил мне стать частью этого удивительного места. Подобное предложение стало вызовом моим организаторским амбициям и поэтому я решил его принять.

С какими особенностями клубной индустрии города ты столкнулся?
Первое, что меня удивило – подавляющее большинство заведений города работают в одной нише - актуальная поп музыка. Это удивительно, но, на мой взгляд, это совершенно противоречит клубной индустрии как таковой. Я увидел в этом уникальную возможность. Ведь Chocolate, несмотря на все трудности, всегда придерживался тенденций модной молодежной электронной музыки. Такая четкая и однозначная позиция для меня всегда остается основополагающей философией любого ночного клуба.

Что принципиально изменилось в Шоко после его ребрендинга весной этого года?
Ребрендинг – это лишь вершина айсберга. Есть чем похвалиться уже сейчас, а есть то, что идет до сих пор или ждет своей очереди. Главное, на что направлены основные усилия, это комплексная поддержка атмосферы ночного клуба. Мы добавили услуги и открыли новый караоке зал.
Я уделяю большое внимания поиску интересных артистов, которых мы сможем привезти для нашей публики.
Визитной карточкой клуба является обладание «я не побоюсь этого слова» ЛУЧШЕЙ коктейльной картой в городе. Наши бармены истинные профессионалы своего дела, а их работа не уступит стандартам многих клубов Киева.
Отдельно хочу выделить кухню – в столичных клубах редко кто может похвастаться настолько разнообразным меню, а кроме того - все очень вкусно.
РК Сhocolatе самый масштабный клуб в нашем городе, в нем можно проводить ивенты на 800+ человек.  Это автоматически позволяет нам привозить звезд всеукраинского масштаба или даже транснационального. Например, таких как Bomfunk MC's (выступал в клубе в конце мая - прим.автора).

Каков контингент гостей ночного клуба «Шоколад»?
Конечно, Chocolate строго следит за тем, чтобы посетители заведения были совершеннолетние, опрятные и, простите, адекватные. Для этого у нас есть фейс-контроль, дресс-код и профессиональная охрана.
Кстати, ранее в клубе была в основном молодая аудитория. Но тенденция показывает, что мы растем вместе с ней, а значит нам удалось не только взрастить, но и удержать свою публику.

Есть мнение, что посетители ночных клубов давно знают, чего ожидать от того или иного заведения и конкуренции как таковой между ними нет. Что думаешь по этому поводу?
Такое мнение действительно существует в нашем городе. Тем не менее, я часто наблюдаю как к нам приходят люди с браслетами других заведений, а потом уже и просто к нам – что говорит о правильности выбранного направления и доказывает существование конкуренции.

Что ждать от клуба в ближайшие 6 месяцев? Чем планируете удивлять?
Как я говорил, мы продолжаем работу над атмосферой в Chocolate и это ощущают посетители каждый день. Не могу называть имена звезд и коллективов, многие на стадии переговоров – следите за нашими афишами в группе и клубе. Обязательно будут изменения во внешнем виде, начиная от декораций и интерьера, заканчивая спец эффектами и визуальными изюминками. Опять таки мы постоянно уделяем времени качеству и усовершенствованием предоставляемых услуг, обучению персонала, а также менеджментом процессов клуба.

«Клубная культура». Многие считают, что ничего общего с понятием «культура» это не имеет. Что в твоём понимании означают эти слова и на каком уровне клубная культура Белой Церкви?
Конечно, не мы, вернее не я точно, стояли у истоков клубной музыки в Белой Церкви. Но мне бы очень хотелось, чтобы Chocolate стал локомотивом клубной культуры нашего города. Я со своей стороны могу пообещать приложить к этому максимальные усилия, чтобы приобщить молодежь прежде всего к качественной музыке и высоким стандартам индустрии развлечений.

Как должен выглядеть идеальный клуб в нашем городе в части музыки, программ, философии? Сколько по твоему мнению необходимо клубов такому городу и какого формата?
Идеальный клуб это прежде всего хорошая и качественная музыка, правильно подобранная, выстроенная и своевременно поданная посетителю. Продуманная до мелочей шоу программа, спецэффекты, аппаратура, мебель, интерьер и антураж. Доброжелательный и профессиональный персонал, богатая коктейльная карта и вкусная разнообразная кухня. Клуб, который растет и развивается вместе со своей аудиторией, удивляет, поражает, завораживает, расслабляет и дает новые интересные знакомства. И все это должно сложиться в сложный и хитроумный пазл – атмосферу!
Хотелось бы в Белой Церкви иметь хотя бы два таких заведения, как минимум для здоровой конкуренции. А пока я в Chocolate, мне бы хотелось, чтобы клуб не проигрывал, а то и опережал, многие столичные клубы.

Пожелания или советы завсегдатаям ночной жизни города?
Наслаждаться жизнью всегда, чтобы не случилось! Отрываться на полную катушку, танцевать, слушать классную музыку, есть вкусную еду, пить шикарные напитки, играть в боулинг или петь в караоке. Общаться с друзьями или с незнакомыми людьми, заводить новые знакомства в приятной обстановке. Это и делает нас людьми – умение работать и отдыхать.
Увы, но я должен признать – клуб не сделает своего посетителя счастливым. Клуб поможет справится со стрессом, зарядит положительными эмоциями и придаст уверенность в собственных силах – а значит поможет посетителю ощутить себя хотя бы чуточку лучше. Для этого большой штат работников ночного клуба работают и днем, и ночью, каждый день дарят частичку своего настроения каждому посетителю.


Паб Банка


Приємна звістка, пані та панове! Цікаві заклади в Білій Церкві відкриваються не тільки в центрі. Уявіть собі, таке буває, хоч і не часто. Паб, з яким я вас сьогодні познайомлю, мешкає на "Тармасі" (для гостей міста - Таращанський масив). Можливо колись щось і на "Левані" з'явиться... Але не будемо фантазувати, давайте до реалій.

Розташований паб біля центральної алеї масиву - вхід до нього зі сторони базару. Поряд зупинка громадського транспорту. Слід зазначити, що "Банка" працює вже близько року, але спочатку був акцент на суші. Влітку цього року було зроблено капітальний ремонт і оновлено меню та подачу страв. Всі напої в пабі подаються в різного розміру скляних банках.

А володіє закладом не відомий ресторатор і не бізнесмен зі столиці або іншого міста. Почалось все з кола друзів, професіоналом серед яких був лише шеф-кухар. Вся робота, весь ремонт та декорування - власними силами, з ранку до ночі. Ідея з банками також власна, про київську мережу схожого типу дізнались вже пізніше.

Хоча заклад називається пабом, замовити тут можна не тільки закуски до пива, а й багато інших страв різного цінового рівня: від звичайного борщу до салату з вугрем.

Паб Банка приймає замовлення на бенкети (28 посадочних місць). Також проводяться дитячі свята з кенді-баром, і якщо юних клієнтів буде багато, то гостям безкоштовно запропонують послуги аніматора. Є великий екран для ТВ-трансляцій та Wi-Fi.


Пекарня-кондитерська Mary


Дивлячись на скромний фасад поблизу зупинки громадського транспорту, можна подумати, що це звичайнісінький собі магазин, яких мільйон в місті. Але зверніть увагу на слово "пекарня" в назві і загляніть всередину - там є чим зацікавитись.

Отже, Марі - це невелика пекарня-кондитерська, розташована навпроти готелю Рось (б-р Олександрійський, 175). На першому поверсі - зала для гостей, а сама пекарня - в підвальному приміщенні. Хтось приходить сюди по хліб, хтось кави випити, але і ті й інші не можуть втриматись від апетитних красивих десертів. І їх можна зрозуміти :) Поки я фотографував продукцію, мав змогу скуштувати більшість з них. Це щось неймовірне. При нагоді переконаєтесь самі - тістечка просто неперевершені.

Всього в закладі виготовляється близько 15 видів тістечок, 20 видів солодкої і солоної здоби, 13 видів хліба та 4 - багетів. Як запевняють - все за власними рецептами та лише з натуральних інгрідієнтів. Продукція в пекарні завжди свіжа і вже на наступний день продається зі знижкою 50%.

Працює пекарня-кондитерська Mary з 7 до 22 години. Контактний телефон: (073) 352-52-52.


Популярні заклади Білої Церкви