Статті

Сортувати по:
Знайдено 4 статті

Де святкувати Новий Рік?


До Нового Року ще майже місяць, але підготовка до найулюбленішого свята вже триває. Хтось планує відсвяткувати вдома, дехто вирушить у новорічну подорож, а хтось шукає місце для вечірки з друзями чи колегами. Розважальні заклади також активно планують свята, готуючи для своїх гостей новорічну програму та цікаві пропозиції.

Enquire вирішив допомогти мешканцям Білої Церкви зорієнтуватись в новорічних пропозиціях від ресторанів та клубів міста та обрати найкраще для себе місце для зустрічі Нового Року або передноворічної вечірки.

Арт-кафе «Старе Місто» 31 грудня запрошує гостей на вечір у стилі пивного фестивалю. Актори  у формі тірольських пивоварів представлять театралізовану програму, а пригощатиме заклад пивом власного виробництва та українськими стравами до нього. Музична програма розпочнеться з джазового концерту і продовжиться рок-дискотекою 80-90х. «Старе місто» вже включили до своєї програми учасники новорічного туру Київщиною від «Україна Інкогніта». Участь у святкуванні коштує 500грн з людини. Ця сума включає в себе страви, напої та розваги. Довідки за телефоном (097) 802-92-70. Сторінка закладу.

Ресторан «Рибацький хутір» окрім традиційно відмінної кухні 31 грудня запропонує вам новорічну програму з подарунками, сертифікатами і напоями. В загальній залі буде дискотека, а початок нового 2017-го року ознаменує святковий феєрверк. Вартість складає 650грн з людини (кухня, бар, програма). Дізнатись про наявність місць можна за телефоном (063) 352-52-52. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Кабаре» з 16 по 30 грудня приймає замовлення на новорічні корпоративи. На передноворічні дати та на 31 грудня ресторан «Бельведер» заброньований повністю. Станом на початок грудня нічний клуб «Кабаре» має ще близько 50% вільних місць. Новорічна ніч тут коштуватиме 800грн з людини (350грн програма і 450грн стіл). Ведучий програми – Валентин Кульчицький. Вас чекає запальна дискотека, Дід Мороз зі Снігуронькою, екстремальне світлодіодне шоу, та багато іншого. Корпоративи – 400грн з людини. Деталі за телефоном (067) 800-5-111. Сторінка закладу.

Ресторан «Веранда» з 16 грудня проводить новорічні корпоративи, участь у яких коштує 400грн з людини. Розважати гостей буде ведуча, також в програмі дискотека. Новорічну програму 31 грудня проводитиме Оксана Друзь. Участь – 750грн з людини (300грн програма, 450грн стіл). Деталі за телефоном (068) 207-39-32. Сторінка закладу.

Новорічну програму в ресторані «Шалє» організовує святкова агенція «Смайл». Участь коштуватиме від 500грн з людини, в цю суму крім програми входять страви та напої. Більше інформації за телефоном (098) 800-28-80. Сторінка закладу.

Art Café Intelligent в період передноворічних корпоративів пропонує вам свято «під ключ». За 400 грн з людини ви отримаєте новорічну програму з діджеєм та ведучим, страви від шефа, українську та європейську кухню, поздоровлення від Діда Мороза та Снігуроньки. А 31 грудня в закладі пройде гаряча «African Party», зі смачною кухнею, поздоровленням від африканських Діда Мороза та Снігурки, запальними дівчатами Go-Go та африканськими барабанщиками. Участь в новорічній програмі – 650грн з людини. Сюрприз Новорічної ночі: всі, хто замовить столик, прийматимуть участь в розіграші Різдвяного туру до Прикарпаття на двох! Забронювати столик та дізнатись деталі можна за телефоном (093) 106-18-52. Сторінка закладу.

Рекреаційна зона «Олександрія» приймає замовлення на новорічні корпоративи та вечірки з 18 по 30 грудня. В шатрі ресторану вас пригощатимуть смачним глінтвейном, а якщо погода не підведе, то у вас також буде можливість покататись на санчатах в парку! Кухня коштуватиме 250грн з людини, решта - в залежності від програми, яку ви забажаєте: можна замовити живу музику, ведучих, тощо. 31 грудня ресторан працюватиме тільки за умови бронювання на 40 і більше осіб. Дізнатись деталі та спланувати свою вечірку в «Олександрії» можна за телефоном (098) 439-50-00. Сторінка закладу.

Нічний клуб «Сан Маріно» проводить передноворічні вечірки і корпоративи з 15 по 30 грудня. Участь в новорічній програмі клубу коштуватиме по 350грн з людини: 200грн за кухню і 150грн за бар. 31 грудня – така ж вартість, плюс 100грн за вхід. Новорічну розважальну програму вестиме MC Chernika, вас чекають конкурси, призи та подарунки. Контактний телефон (067) 122-10-02. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Мон Сіті» пропонує корпоративи з 23 по 30 грудня. В програмі ведуча, конкурси, дискотека. Вартість – 300грн плюс 30грн за програму. Новий рік в ресторані «Шматок м’яса» коштуватиме 550грн з людини. Станом на кінець листопада близько 50% місць заброньовано. Поспішайте замовити столик за телефоном (067) 411-70-07. Сторінка закладу.

Кемпінг «Бочка» проводить новорічні корпоративи з 22 по 30 грудня. В програмі жива музика, поздоровлення від Діда Мороза й Снігуроньки та інші заходи. 31 грудня ресторан не працює. Деталі за номером (098) 259-79-64. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Счастье Есть» підготував для вас оригінальну вечірку в стилі художнього фільму «Один вдома». Заклад буде декоровано під стилістику фільму, початок о 22:00. Звичайно ж, не обійдеться без подарунків від Діда Мороза. Вхід коштуватиме 150грн з людини, і, заплативши цю суму, ви матимете змогу без додаткової оплати відвідувати всі зали розважального комплексу, включаючи караоке. Депозит на новорічну ніч рахується за столик: VIP столи (10-16 місць) – 500грн, стіл на 6 місць – 300грн, на 4 місця – 200грн. Гра в більярд коштуватиме 100грн за годину. В період корпоративів депозит за людину складає 250грн, дозволяється приносити свої фрукти та алкоголь. В програмі конкурси та подарунки. Зв’язок із закладом за телефоном (063) 594-88-44. Сторінка закладу.

В пивному ресторані «Ранчо» в передноворічні дні виступатимуть музичні колективи, а саме: 28.12 - «Без Бенд», 29.12  - «Crazy House», 30.12 - «Music Box». 31 грудня заклад працює в звичайному режимі до 22:00. Контактний телефон (067) 407-03-13. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Шоколад» на 31 грудня підготував для вас шалену новорічну вечірку від лідерів проекту «Чоткий паца», які проведуть шоу-програму з конкурсами, подарунками і зйомкою інтерактивного відео за участю гостей та ведучих. Окремо буде виділено час для того, щоб ви мали змогу сфотографуватись з українськими інтернет-знаменитостями та взяти автограф. Участь у програмі – 555грн з людини, де 155грн – за вхід і 400грн – депозит. Сума депозиту на корпоративи – 250грн з людини (вхід включено). На цей період розроблено спеціальне меню з лояльними цінами на алкоголь. Долучитись до новорічної програми в «Шоколаді» можна за телефоном (067) 405-82-09. Сторінка закладу.

Ресторан «Тополя» в період з 18 по 30 грудня організовує новорічні корпоративи з дискотекою. Вартість – 500грн з людини, куди входить кухня і алкоголь (з розрахунку одна пляшка на шестеро гостей). 31 грудня ресторан не працює. Детальна інформація за телефоном (067) 279-83-79. Сторінка закладу.

Ресторан AMbar Steak House в передноворічні дати, а також з 12:00 до 21:00 31 грудня працює в звичайному режимі. Але о 21й годині заклад закривається, щоб о першій ночі, вже 1 січня, відкритись на новорічну дискотеку. Вхід 150грн, закуски і бар окремо. Контактний телефон (067) 37-000-33. Сторінка закладу.

А в розважальному комплексі «Каліпсо» новорічну програму вестимуть для вас тріо ведучих ХороShow, з сюрпризами, конкурсами, призами і цінними подарунками. Початок о 22:00. Вартість – 200грн за вхід, обов’язкового депозиту немає. Вартість участі в новорічних корпоративах з розважальною програмою – 400грн з людини (дозволяється свій алкоголь), або 350грн, якщо алкоголь від закладу. При замовленні корпоративу вхід в караоке і диско клуб безкоштовний. Телефон (097) 505-00-11. Сторінка закладу.

 

І не забудьте відвідати головну ялинку міста в парку Шевченка! ;) А колектив Enquire від щирого серця вітає вас з наступаючими святами і бажає весело і цікаво зустріти новий 2017 рік!

 

 

 


Алексей Мельник. Интервью с арт-директором "Шоколада".


Алексей Мельник работает в развлекательном комплексе "Шоколад" с весны этого года, когда состоялось существенное обновление клуба. О работе и творчестве, об особенностях "Шоколада" а так же в целом о клубной жизни Белой Церкви Алексей рассказал в интервью для Enquire.

Ты в первую очередь ди-джей, верно? Как давно ты в клубной индустрии? На каких самых громких вечеринках ты играл и в каких клубах?
Изначально моя карьера в клубной индустрии начиналась с того, что я играл музыку как диджей. Но буквально с первого моего выступления, мне захотелось строить собственные ивенты, на которых я мог бы быть резидентом.
Диджеинг для меня это не только часовой сет - это целая философия. Прошло более 10 лет, как я в первый раз стал за пульт. За это время я много играл и конечно же могу назвать себя опытным и достаточно профессиональным музыкантом. Тем не менее, я все равно отношусь к диджеингу скорее, как хобби, так как не являюсь гастролирующим диджеем и тем более серьезным саунд продюсером.
Прежде всего это из-за полного отсутствия времени на написание своих треков, а тем более организацию своих выступлений. А кроме этого, бескомпромиссность в моем творчестве – не каждый клуб готов к такой музыке. К сожалению, а может быть и к счастью, я не могу назвать свое творчество массовым продуктом, виною может служить мое тщеславие, либо же я попросту могу себе позволить играть что мне нравится.
Может быть поэтому я больше себя вижу организатором нежели диджеем.

Как ты попал в Белую Церковь и именно "в Шоколад"?
Как и многие – через постель. В одно прекрасное очень раннее для меня утро, меня банально разбудил телефонный звонок. Голос из другого города предложил мне стать частью этого удивительного места. Подобное предложение стало вызовом моим организаторским амбициям и поэтому я решил его принять.

С какими особенностями клубной индустрии города ты столкнулся?
Первое, что меня удивило – подавляющее большинство заведений города работают в одной нише - актуальная поп музыка. Это удивительно, но, на мой взгляд, это совершенно противоречит клубной индустрии как таковой. Я увидел в этом уникальную возможность. Ведь Chocolate, несмотря на все трудности, всегда придерживался тенденций модной молодежной электронной музыки. Такая четкая и однозначная позиция для меня всегда остается основополагающей философией любого ночного клуба.

Что принципиально изменилось в Шоко после его ребрендинга весной этого года?
Ребрендинг – это лишь вершина айсберга. Есть чем похвалиться уже сейчас, а есть то, что идет до сих пор или ждет своей очереди. Главное, на что направлены основные усилия, это комплексная поддержка атмосферы ночного клуба. Мы добавили услуги и открыли новый караоке зал.
Я уделяю большое внимания поиску интересных артистов, которых мы сможем привезти для нашей публики.
Визитной карточкой клуба является обладание «я не побоюсь этого слова» ЛУЧШЕЙ коктейльной картой в городе. Наши бармены истинные профессионалы своего дела, а их работа не уступит стандартам многих клубов Киева.
Отдельно хочу выделить кухню – в столичных клубах редко кто может похвастаться настолько разнообразным меню, а кроме того - все очень вкусно.
РК Сhocolatе самый масштабный клуб в нашем городе, в нем можно проводить ивенты на 800+ человек.  Это автоматически позволяет нам привозить звезд всеукраинского масштаба или даже транснационального. Например, таких как Bomfunk MC's (выступал в клубе в конце мая - прим.автора).

Каков контингент гостей ночного клуба «Шоколад»?
Конечно, Chocolate строго следит за тем, чтобы посетители заведения были совершеннолетние, опрятные и, простите, адекватные. Для этого у нас есть фейс-контроль, дресс-код и профессиональная охрана.
Кстати, ранее в клубе была в основном молодая аудитория. Но тенденция показывает, что мы растем вместе с ней, а значит нам удалось не только взрастить, но и удержать свою публику.

Есть мнение, что посетители ночных клубов давно знают, чего ожидать от того или иного заведения и конкуренции как таковой между ними нет. Что думаешь по этому поводу?
Такое мнение действительно существует в нашем городе. Тем не менее, я часто наблюдаю как к нам приходят люди с браслетами других заведений, а потом уже и просто к нам – что говорит о правильности выбранного направления и доказывает существование конкуренции.

Что ждать от клуба в ближайшие 6 месяцев? Чем планируете удивлять?
Как я говорил, мы продолжаем работу над атмосферой в Chocolate и это ощущают посетители каждый день. Не могу называть имена звезд и коллективов, многие на стадии переговоров – следите за нашими афишами в группе и клубе. Обязательно будут изменения во внешнем виде, начиная от декораций и интерьера, заканчивая спец эффектами и визуальными изюминками. Опять таки мы постоянно уделяем времени качеству и усовершенствованием предоставляемых услуг, обучению персонала, а также менеджментом процессов клуба.

«Клубная культура». Многие считают, что ничего общего с понятием «культура» это не имеет. Что в твоём понимании означают эти слова и на каком уровне клубная культура Белой Церкви?
Конечно, не мы, вернее не я точно, стояли у истоков клубной музыки в Белой Церкви. Но мне бы очень хотелось, чтобы Chocolate стал локомотивом клубной культуры нашего города. Я со своей стороны могу пообещать приложить к этому максимальные усилия, чтобы приобщить молодежь прежде всего к качественной музыке и высоким стандартам индустрии развлечений.

Как должен выглядеть идеальный клуб в нашем городе в части музыки, программ, философии? Сколько по твоему мнению необходимо клубов такому городу и какого формата?
Идеальный клуб это прежде всего хорошая и качественная музыка, правильно подобранная, выстроенная и своевременно поданная посетителю. Продуманная до мелочей шоу программа, спецэффекты, аппаратура, мебель, интерьер и антураж. Доброжелательный и профессиональный персонал, богатая коктейльная карта и вкусная разнообразная кухня. Клуб, который растет и развивается вместе со своей аудиторией, удивляет, поражает, завораживает, расслабляет и дает новые интересные знакомства. И все это должно сложиться в сложный и хитроумный пазл – атмосферу!
Хотелось бы в Белой Церкви иметь хотя бы два таких заведения, как минимум для здоровой конкуренции. А пока я в Chocolate, мне бы хотелось, чтобы клуб не проигрывал, а то и опережал, многие столичные клубы.

Пожелания или советы завсегдатаям ночной жизни города?
Наслаждаться жизнью всегда, чтобы не случилось! Отрываться на полную катушку, танцевать, слушать классную музыку, есть вкусную еду, пить шикарные напитки, играть в боулинг или петь в караоке. Общаться с друзьями или с незнакомыми людьми, заводить новые знакомства в приятной обстановке. Это и делает нас людьми – умение работать и отдыхать.
Увы, но я должен признать – клуб не сделает своего посетителя счастливым. Клуб поможет справится со стрессом, зарядит положительными эмоциями и придаст уверенность в собственных силах – а значит поможет посетителю ощутить себя хотя бы чуточку лучше. Для этого большой штат работников ночного клуба работают и днем, и ночью, каждый день дарят частичку своего настроения каждому посетителю.


Оновлене Art Cafe Intelligent


Трохи більше року минуло з тих пір, як недалеко від Білої Церкви відкрилося Art Cafe. Заклад поступово еволюціонував, при цьому комусь подобалися зміни, комусь ні. А нещодавно закінчився капітальний ремонт, після якого літня тераса стала закритим приміщенням і повністю змінився інтер'єр, а назва доповнилась словом Intelligent. І, що важливо, оновлено меню. Мене запросили познімати новий інтер'єр, кілька фотографій якого вирішив опублікувати.

А ввечері того ж дня для гостей була організована дегустація оновленого меню і традиційна вечірка.


Розважальний комплекс "Cabaret"


5 жовтня відбулося відкриття розважального комплексу «Cabaret» (далі просто Кабаре), який розташований відразу біля ресторану «Трактир» на місці колишнього клубу «Zillion». Незадовго до відкриття я заглянув до керівництва комплексу і запропонував зробити фоторепортаж. Як завжди, спочатку був сумнів - хто такий, навіщо і куди, але домовилися і через кілька днів після відкриття я пофотографував заклад. На саме відкриття йти мені не хотілося, хоча, як кажуть, зал був забитий, виступали запрошені артисти і т.д. Але я вибрав день і час, коли там практично нікого не було і я зміг спокійно працювати, нікого не турбуючи і фотографуючи там, де мені потрібно. На всі мої запитання люб'язно погодилася відповісти адміністратор закладу Ірина, за що їй велике спасибі.

Отже, що ж із себе представляє Кабаре? По суті це два окремих заклади в одній будівлі: нічний клуб «Cabaret» і ресторан «Belvedere». У них різний стиль, різні напрямки, але при цьому після початку роботи клубу (який запускається пізніше ресторану) відвідувачі при бажанні можуть відвідувати обидва зали одночасно (наприклад, в одному їсти, в іншому танцювати). Таке ось цікаве рішення.

Кабаре і Бельведер мають з Трактиром спыльного господаря і це пояснює їх близьке розташування. До того ж заклади не конкурують, займаючи різні ніші в сфері обслуговування: Трактир - це головним чином місце для поїсти, Бельведер - ресторан з більш вишуканим меню, при цьому, як мені сказали, бажаючі можуть замовити страви з «трактирного» меню, якщо це не вимагає попередніх закупівель, а також заздалегідь замовити банкетні страви. Ну а Кабаре - нічний клуб, де діє скорочене меню, орієнтоване на формат клубу.

Назва ресторану обрано не випадково, в перекладі з італійського слово belvedere - "гарний вид", так називають будівлю, зроблену для того, щоб милуватися красою виду. Ресторан знаходиться біля річки і влітку з його тераси буде видно той самий belvedere.

Зал дуже просторий і світлий. Столи є різні, як і сидіння - це і дивани та стільці і крісла. Так само помітна різноманітність освітлювальних приладів, під стелею телевізори, витяжка, кондиціонер. Всі телевізори в закладі прикрашені картинною рамкою - виглядає непогано, особливо коли телевізор вмонтований в стіну, тоді дійсно схоже на картину. Тут не порушують традицію всіх закладів з телевізорами - на екрані показують одне, а музика в залі грає інша. Можливо, на це є якась причина, про яку я не знаю, але особисто я завжди звертаю на це увагу, мені чомусь здається, що краще було б, якби відеокліп і музика в залі збігалися, або ж під музику підібрати якесь нейтральне відповідне відео.

Заглянемо в меню. Те, що було у мене в руках, виготовлено спеціально для відкриття і, ймовірно, ще буде змінюватися/розширюватися. Як я вже говорив, меню ресторану більш вишукане, в ньому я побачив багато абсолютно незнайомих мені слів) Ціни відповідають стравам, маю на увазі, що якщо це "паве з індички", то коштує воно дорожче, ніж "биток зі свинини" :) Ну а на "трактирні" страви ціна, як я розумію, повинна бути такою ж.
Кухня в ресторані окрема від Трактира, як мені сказали, обладнання для неї привозили навіть з-за кордону.

У нічному клубі теж різні столи, дивани і стільці, різноманітне освітлення, на задньому плані три окремих "кабінки". Телевізори оформлені так само, як і в ресторані. На стінах з усіх боків фотографії всесвітньо відомих музикантів. На невеликій сцені, яка на задньому плані, гратимуть музиканти, яких планують запрошувати з Києва та інших міст України (білоцерківських теж).

Окремо розповім про заплановану тижневу програму клубу. Четвер - день дівочих вечірок, п'ятниця - грають запрошені музиканти, в суботу планують проводити різноманітні тематичні вечірки, а в неділю - диско "від заходу до світанку". Поки що по буднях вхід вільний. У п'ятницю і суботу діє мінімальне замовлення.

На літньому майданчику є кілька опалювальних будиночків. Оренда безкоштовна, але є мінімальне замовлення на людину.


Популярні заклади Білої Церкви