Статті

Сортувати по:
Знайдено 7 статей

Де святкувати Новий Рік?


До Нового Року ще майже місяць, але підготовка до найулюбленішого свята вже триває. Хтось планує відсвяткувати вдома, дехто вирушить у новорічну подорож, а хтось шукає місце для вечірки з друзями чи колегами. Розважальні заклади також активно планують свята, готуючи для своїх гостей новорічну програму та цікаві пропозиції.

Enquire вирішив допомогти мешканцям Білої Церкви зорієнтуватись в новорічних пропозиціях від ресторанів та клубів міста та обрати найкраще для себе місце для зустрічі Нового Року або передноворічної вечірки.

Арт-кафе «Старе Місто» 31 грудня запрошує гостей на вечір у стилі пивного фестивалю. Актори  у формі тірольських пивоварів представлять театралізовану програму, а пригощатиме заклад пивом власного виробництва та українськими стравами до нього. Музична програма розпочнеться з джазового концерту і продовжиться рок-дискотекою 80-90х. «Старе місто» вже включили до своєї програми учасники новорічного туру Київщиною від «Україна Інкогніта». Участь у святкуванні коштує 500грн з людини. Ця сума включає в себе страви, напої та розваги. Довідки за телефоном (097) 802-92-70. Сторінка закладу.

Ресторан «Рибацький хутір» окрім традиційно відмінної кухні 31 грудня запропонує вам новорічну програму з подарунками, сертифікатами і напоями. В загальній залі буде дискотека, а початок нового 2017-го року ознаменує святковий феєрверк. Вартість складає 650грн з людини (кухня, бар, програма). Дізнатись про наявність місць можна за телефоном (063) 352-52-52. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Кабаре» з 16 по 30 грудня приймає замовлення на новорічні корпоративи. На передноворічні дати та на 31 грудня ресторан «Бельведер» заброньований повністю. Станом на початок грудня нічний клуб «Кабаре» має ще близько 50% вільних місць. Новорічна ніч тут коштуватиме 800грн з людини (350грн програма і 450грн стіл). Ведучий програми – Валентин Кульчицький. Вас чекає запальна дискотека, Дід Мороз зі Снігуронькою, екстремальне світлодіодне шоу, та багато іншого. Корпоративи – 400грн з людини. Деталі за телефоном (067) 800-5-111. Сторінка закладу.

Ресторан «Веранда» з 16 грудня проводить новорічні корпоративи, участь у яких коштує 400грн з людини. Розважати гостей буде ведуча, також в програмі дискотека. Новорічну програму 31 грудня проводитиме Оксана Друзь. Участь – 750грн з людини (300грн програма, 450грн стіл). Деталі за телефоном (068) 207-39-32. Сторінка закладу.

Новорічну програму в ресторані «Шалє» організовує святкова агенція «Смайл». Участь коштуватиме від 500грн з людини, в цю суму крім програми входять страви та напої. Більше інформації за телефоном (098) 800-28-80. Сторінка закладу.

Art Café Intelligent в період передноворічних корпоративів пропонує вам свято «під ключ». За 400 грн з людини ви отримаєте новорічну програму з діджеєм та ведучим, страви від шефа, українську та європейську кухню, поздоровлення від Діда Мороза та Снігуроньки. А 31 грудня в закладі пройде гаряча «African Party», зі смачною кухнею, поздоровленням від африканських Діда Мороза та Снігурки, запальними дівчатами Go-Go та африканськими барабанщиками. Участь в новорічній програмі – 650грн з людини. Сюрприз Новорічної ночі: всі, хто замовить столик, прийматимуть участь в розіграші Різдвяного туру до Прикарпаття на двох! Забронювати столик та дізнатись деталі можна за телефоном (093) 106-18-52. Сторінка закладу.

Рекреаційна зона «Олександрія» приймає замовлення на новорічні корпоративи та вечірки з 18 по 30 грудня. В шатрі ресторану вас пригощатимуть смачним глінтвейном, а якщо погода не підведе, то у вас також буде можливість покататись на санчатах в парку! Кухня коштуватиме 250грн з людини, решта - в залежності від програми, яку ви забажаєте: можна замовити живу музику, ведучих, тощо. 31 грудня ресторан працюватиме тільки за умови бронювання на 40 і більше осіб. Дізнатись деталі та спланувати свою вечірку в «Олександрії» можна за телефоном (098) 439-50-00. Сторінка закладу.

Нічний клуб «Сан Маріно» проводить передноворічні вечірки і корпоративи з 15 по 30 грудня. Участь в новорічній програмі клубу коштуватиме по 350грн з людини: 200грн за кухню і 150грн за бар. 31 грудня – така ж вартість, плюс 100грн за вхід. Новорічну розважальну програму вестиме MC Chernika, вас чекають конкурси, призи та подарунки. Контактний телефон (067) 122-10-02. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Мон Сіті» пропонує корпоративи з 23 по 30 грудня. В програмі ведуча, конкурси, дискотека. Вартість – 300грн плюс 30грн за програму. Новий рік в ресторані «Шматок м’яса» коштуватиме 550грн з людини. Станом на кінець листопада близько 50% місць заброньовано. Поспішайте замовити столик за телефоном (067) 411-70-07. Сторінка закладу.

Кемпінг «Бочка» проводить новорічні корпоративи з 22 по 30 грудня. В програмі жива музика, поздоровлення від Діда Мороза й Снігуроньки та інші заходи. 31 грудня ресторан не працює. Деталі за номером (098) 259-79-64. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Счастье Есть» підготував для вас оригінальну вечірку в стилі художнього фільму «Один вдома». Заклад буде декоровано під стилістику фільму, початок о 22:00. Звичайно ж, не обійдеться без подарунків від Діда Мороза. Вхід коштуватиме 150грн з людини, і, заплативши цю суму, ви матимете змогу без додаткової оплати відвідувати всі зали розважального комплексу, включаючи караоке. Депозит на новорічну ніч рахується за столик: VIP столи (10-16 місць) – 500грн, стіл на 6 місць – 300грн, на 4 місця – 200грн. Гра в більярд коштуватиме 100грн за годину. В період корпоративів депозит за людину складає 250грн, дозволяється приносити свої фрукти та алкоголь. В програмі конкурси та подарунки. Зв’язок із закладом за телефоном (063) 594-88-44. Сторінка закладу.

В пивному ресторані «Ранчо» в передноворічні дні виступатимуть музичні колективи, а саме: 28.12 - «Без Бенд», 29.12  - «Crazy House», 30.12 - «Music Box». 31 грудня заклад працює в звичайному режимі до 22:00. Контактний телефон (067) 407-03-13. Сторінка закладу.

Розважальний комплекс «Шоколад» на 31 грудня підготував для вас шалену новорічну вечірку від лідерів проекту «Чоткий паца», які проведуть шоу-програму з конкурсами, подарунками і зйомкою інтерактивного відео за участю гостей та ведучих. Окремо буде виділено час для того, щоб ви мали змогу сфотографуватись з українськими інтернет-знаменитостями та взяти автограф. Участь у програмі – 555грн з людини, де 155грн – за вхід і 400грн – депозит. Сума депозиту на корпоративи – 250грн з людини (вхід включено). На цей період розроблено спеціальне меню з лояльними цінами на алкоголь. Долучитись до новорічної програми в «Шоколаді» можна за телефоном (067) 405-82-09. Сторінка закладу.

Ресторан «Тополя» в період з 18 по 30 грудня організовує новорічні корпоративи з дискотекою. Вартість – 500грн з людини, куди входить кухня і алкоголь (з розрахунку одна пляшка на шестеро гостей). 31 грудня ресторан не працює. Детальна інформація за телефоном (067) 279-83-79. Сторінка закладу.

Ресторан AMbar Steak House в передноворічні дати, а також з 12:00 до 21:00 31 грудня працює в звичайному режимі. Але о 21й годині заклад закривається, щоб о першій ночі, вже 1 січня, відкритись на новорічну дискотеку. Вхід 150грн, закуски і бар окремо. Контактний телефон (067) 37-000-33. Сторінка закладу.

А в розважальному комплексі «Каліпсо» новорічну програму вестимуть для вас тріо ведучих ХороShow, з сюрпризами, конкурсами, призами і цінними подарунками. Початок о 22:00. Вартість – 200грн за вхід, обов’язкового депозиту немає. Вартість участі в новорічних корпоративах з розважальною програмою – 400грн з людини (дозволяється свій алкоголь), або 350грн, якщо алкоголь від закладу. При замовленні корпоративу вхід в караоке і диско клуб безкоштовний. Телефон (097) 505-00-11. Сторінка закладу.

 

І не забудьте відвідати головну ялинку міста в парку Шевченка! ;) А колектив Enquire від щирого серця вітає вас з наступаючими святами і бажає весело і цікаво зустріти новий 2017 рік!

 

 

 


Ресторан "Тополя" знову запрошує гостей


Навіть пальців однієї руки буде забагато, щоб перерахувати білоцерківські ресторани з такою ж давньою історією. Ресторан "Тополя" - один з небагатьох, який вже пів сторіччя зберігає свою назву. Збудований в 60-х роках минулого століття, цей ресторан зустрічав гостей Білої Церкви на в'їзді з київського напрямку. Свого часу це був дуже популярний, і навіть культовий заклад, який відвідували люди відомі та впливові. Але в 90-х роках ресторан припиняє роботу і до недавна всі спроби відновити його були невдалими. Крім, звісно, останньої.

Що ж змінилось після реконструкції? Оригінальний літній майданчик у вигляді автобусної зупинки став частиною великої зали. Поціновувачі автентичності, можливо, розкритикують таке рішення, і моя перша думка була такою ж - цікавий елемент, шкода що прибрали. Але погляди змінюються, коли починаєш оцінювати зі сторони клієнта. В наш час вимоги до комфорту та безпеки зросли і, думаю, мало хто захоче сидіти під бетонною плитою, встановленою на трубах більше п'ятдесяти років тому.

Отже, весь другий поверх займає велика зала. На нижньому поверсі паб та мала банкетна зала. Поруч окремою будівлею розташована шашлична, яка виглядає як окремий повноцінний ресторан. Є велика парковка, до ресторану веде окремий з'їзд з транспортної розв'язки. На даний момент ще тривають роботи з будівництва літнього майданчику, де будуть встановлені закриті будиночки, а також дитячий майданчик.

Паб ресторану орієнтований переважно на перегляд телевізійних трансляцій. Крім основного приміщення з великим проекційним екраном тут є також дві окремих кімнати з телевізором. До речі, як мені сказали, незалежно від того, скільки банкетів проходить в ресторані, завжди хоча б один зал залишатиметься для окремих відвідувачів.

Під час дегустації мій вибір традиційно впав на салат "Цезар" з куркою, а другу страву - стейк зі свинини - вибір закладу. Салат подали в хлібній тарілці, як робили свого часу в кафе "Олів'є". На жаль, воно вже змінило назву і власників, але його досвід надихає інших - керуючий рестораном зізнався, що даний салат створений під впливом того самого "Цезаря" з cafe Oliv'e. Підтверджую, що смакує так само чудово.

Стейк барбаросса зі свинини в першу чергу виділяється красивою подачею. А потім дізнаєшся, що це не тільки красиво, а й смачно, м'ясо ніжне й соковите. Перець фарширований яйцем, тому можна сказати, що ця м'ясна страва подається разом з повноцінним гарніром.

Для прикладу кілька страв з меню:
Вищевказаний "Стейк барбаросса" зі свинини (250г) - 90грн
Салат "Цезар" з куркою (300г) - 80грн
Борщ український з пампушками (300г) - 30грн
Картопля по-домашньому (200г) - 18грн
Карась смажений (за 100г) - 16грн
Шашлик зі свинини (за 100г) - 36грн
Перепілка (за 1 шт) - 60грн
Пивна тарілка (450г) - 98грн
Млинці з вишнями (200г) - 28грн
та багато іншого...

Детальна інформація та контакти - на сторінці закладу.


Ресторан "Олександрія"


Роки зо два тому, коли в парку Олександрія з'явилось кафе, я був серед тих, хто сприйняв цю новину негативно. На той момент то була лише палатка зі столиками, яка наводила на думку, що це звичайна "наливайка". Мушу сказати, що вже на той момент таке враження було несправедливим. А зараз, після того, як в заклад було вкладено багато сил і часу, споглядаючи результат цієї роботи, думка змінюється на прямо протилежну. Заглянувши всередину, ви зрозумієте чому.

Дорогою, що веде від адмінбудівлі до турецького будиночку, мало хто ходив. Вздовж неї була огорожа з чагарниками і більше нічого. Місце було розчищено не тільки під заклад, а й вздовж усієї доріжки. Без величезних капіталовкладень, завдяки яким можна було б відбудувати відразу велику будівлю, без спеціалістів і дизайнерів власники закладу власними силами крок за кроком створили цей ресторан. Палатка перетворилась на критий майданчик, який через деякий час отримав стіни, стелю, далі була робота з інтер'єром і як результат - звичайне кафе за два роки перетворюється на ресторан, який вдало доповнює собою парк.

Оформлення ресторану "Олександрія" виконано в стилі часів Браницьких. На стіні навіть висить роздрукований витяг з книги Євгена Чернецького "Браницькі" з описом того, як проходив обід графині Олександри Василівни. Інтер'єр прикрашають також історичні фото та картини. І ніяких телевізорів з музичними каналами.

Один з основних напрямків діяльності власників ресторану - кейтерінг. Звичайно, послуга виїзного ресторану доступна і тут. Бажаючі можуть замовити столик, наприклад, на Китайському містку, який розташований поряд з закладом.

В меню ресторану крім класичних страв присутні також декілька польських, як, наприклад, бігос, кнелі та ін. Окрема гордість - страви з печі: борщ, печеня, голубці. Як мені сказали, меню постійно оновлюється та доповнюється. До речі, в "Олександрії" не продають міцний алкоголь, лише пиво. Про те, щоб принести свій на банкет, треба домовлятись окремо.

Кілька прикладів для того, щоб розуміти загальний ціновий рівень закладу. Шашлик зі свинини - 32грн за 100гр, салат "Грецький" - 55грн (200гр), деруни зі сметаною - 30грн (200гр), еспрессо - 16грн.

В якості дегустації мені запропонували шашлик зі свинини. М'який, соковитий і дуже смачний.

Враховуючи той факт, що ресторан розташований посеред парку, він має свою специфіку в роботі. Наприклад, повноцінний сезон тут починається з квітня місяця. І до сезону меню цілком може іще поповнитись новими стравами. Але це не означає, що він не працює зараз - кожен відвідувач має змогу повноцінно поїсти, або просто забігти на гарячу каву.
Ще одна деталь - біля ресторану завжди чисте повітря і ніякого шуму, адже автомобіль доведеться залишити біля музею на парковці.
В закладі працює Wi-Fi. Розрахунок поки що лише готівкою.

Отже, приємний інтер'єр, вишукані страви, відсутність автомобілів - це саме те місце, куди приємно зайти під час зимової прогулянки парком і випити гарячого чаю чи кави, або після довготривалої літньої прогулянки ситно поїсти.
В сезон ресторан "Олександрія" працює з 10 до 21 години, в інший період -  з 10 до 18.


Оновлене Art Cafe Intelligent


Трохи більше року минуло з тих пір, як недалеко від Білої Церкви відкрилося Art Cafe. Заклад поступово еволюціонував, при цьому комусь подобалися зміни, комусь ні. А нещодавно закінчився капітальний ремонт, після якого літня тераса стала закритим приміщенням і повністю змінився інтер'єр, а назва доповнилась словом Intelligent. І, що важливо, оновлено меню. Мене запросили познімати новий інтер'єр, кілька фотографій якого вирішив опублікувати.

А ввечері того ж дня для гостей була організована дегустація оновленого меню і традиційна вечірка.


Готель-ресторан Chalet


23 серпня 2013 року в Білій Церкві відбулося відкриття готелю-ресторану Chalet. У перекладі з французької chalet (шалє) - будинок, котедж в швейцарському стилі. Розташований він на березі Росі, біля центрального пляжу, поруч з розважальним комплексом Cabaret. Територія включає в себе основну будівлю, на першому поверсі якого розміщений ресторан, на другому і третьому - кімнати готелю, а також майданчик з банкетними будиночками, плюс невелика парковка з боку пляжу. Ресторан орієнтований не тільки на гостей готелю, але і на інших відвідувачів, також проводяться банкети.

Ресепшн готелю знаходиться на другому поверсі. По периметру будівлі є балкони, з одного боку видно Рось, з іншого парк. Номерів одинадцять. Практично кожен з них виконаний в оригінальному стилі і має свою назву.

На даний момент розцінки на номери такі:
стандарт двомісний "Студентський" - 350грн
напів-люкси двомісні "Весняний" і "Осінній" - 450грн
напів-люкс двомісний "Мисливський" - 500грн
напів-люкс тримісний "Байкерський" - 550грн
люкси двомісні "Золотий", "Сільвер", "Президентський" - 600грн
люкс двомісний "Феррарі" - 700грн
преміум "Весільний" - 900грн
Погодинної оренди немає, реєстрація за паспортом. За додаткове місце в номері доплата 100грн. Відвідувачам буде запропоновано легкий сніданок, який входить у вартість проживання, інші прийоми їжі - згідно меню ресторану.

З явних мінусів готелю можна не відзначити незручну парковку, заїзджати на яку потрібно через вул. Росьову. Пізніше там буде знак, а зараз поки складно здогадатися як потрапити до готелю на машині.

Ну а питання необхідності даного готелю в нашому місті вже, схоже, не стоіть - на момент написання статті була зайнята більша частина номерів, всього через тиждень після відкриття. З огляду на те, що попереду ще реклама на бордах та інших носіях, нестачі в клієнтах бути не повинно.


Популярні заклади Білої Церкви