Статті

Сортувати по:
Знайдено 1 стаття

Ресторан Мультибренд «Піца Челентано & Картопляна Хата»


Піцерія «Челентано» - бренд, знайомий кожному. Це впевненість у якості, це місце, куди можна піти в будь-якому місті України без зайвих експериментів. Мабуть, кожен з вас хоч раз та відвідував ресторан цієї мережі, а більшість, закладаюсь, регулярно заходить за вдалим поєднанням "ціна-якість-швидкість".

 
2 грудня 2016 року "Че" на "Вокзальній" виповнюється п'ять круглих років і це є чудовою нагодою розповісти вам ряд цікавих фактів як про всю мережу, так і про нашого іменинника. Отже...
 
 «Піца Челентано» - це всеукраїнська мережа ресторанів швидкого обслуговування, яка розпочала свою роботу в 1998 році з відкриття першого закладу у Львові. На сьогодні число ресторанів по всій Україні впевнено наближається до 200.
 Нові заклади відкриваються згідно договору франшизи. Крім загальної концепції, франшиза зобов’язує заклади дотримуватись цінової політики, яку формує центральний офіс, зокрема, точної відповідності цін на брендові страви, і обмеженої націнки на інші, в залежності від категорії міста (їх три: обласні центри, великі і малі міста). Централізовано також надаються акційні пропозиції.
 Торгова марка «Піца Челентано» заключає ексклюзивні договори з усіма постачальниками продуктів та напоїв. Бо така велика і відома мережа може собі це дозволити. А справжнє італійське вино, яке можна придбати в «Челентано», в магазинах ви взагалі не знайдете – його імпортують виключно для продажу в мережі. І наступного разу, завітавши в гості до "Че", не забудьте скуштувати!
 В місті Біла Церква чотири піцерії «Челентано» і лише одна – у складі мультибренду (всього в Україні шість закладів такого формату). Спочатку ресторани «Картопляна Хата» і «Челентано» були лише добрими сусідами, та згодом їх відносини стали тіснішими і зараз є можливість одночасно замовляти страви обох закладів.
 Два поверхи ресторану мають 85 посадчних місць (стоячих не беруть),  а влітку ще плюс 50 місць на терасах. Кожного дня «Піца Челентано & Картопляна хата» приймає близько ста гостей, у вихідні дні - втричі більше.
 А вгадайте, який заклад в 2013 став рестораном року в мережі? Якщо не вірите, сходіть спитайте і подивіться на кубок ;) Весь призовий фонд (досить суттєвий, до речі), було тоді витрачено на мотивацію персоналу, організувавши для них ряд поїздок по Україні.
 Ще одна фішка ресторану мультибренду "Піца Челентано & Картопляна Хата" - це формат обслуговування. Взагалі, «Картопляна Хата», як і «Челентано», передбачає самообслуговування, але власники білоцерківського «Potato» ввели практику обслуговування за столиками, як у звичайному ресторані. Тобто, по факту формат є комбінованим – така собі золота середина між фаст-фудом і рестораном.
 І не можу не згадати про новий тренд в мережі «Піца Челентано» - Celentano Restorante. Заклади такого формату відрізняються від інших як способом приготуванням піци, так і якістю страв. Піцейоли кілька місяців проходять навчання в Італії і здатні перетворити приготування піци на справжнє шоу, жонглюючи тістом, в якому, до речі, використовується виключно італійська мука. Також з меню виключаються всякі майонезні салати, на зміну яким приходять салати з оливковою олією. Такий заклад – це вже справжній куточок Італії. Цілком можливо, що скоро цей формат добереться і до Білої Церкви.

Піцерія "Челентано" - улюблене місце відпочинку для всіх вікових категорій. Сюди приходять батьки з маленькими дітьми, молодь, люди похилого віку. Ресторан мультибренд "Піца Челентано & Картопляна Хата" за роки роботи зарекомендував себе як приємний і затишний заклад з демократичними цінами і, звичайно, смачною італійською піцою. 

За змістовну і цікаву розмову хочу подякувати директору ресторану "Піца Челентано & Картопляна Хата". Ніна Сергіївна працює директором закладу майже з самого початку, дуже вболіває за нього, любить свою роботу і цінує клієнтів. В День народженя бажаємо власникам і адміністрації ресторану натхнення, розвитку і нових нагород, а нам з вами - смачних візитів до піцерії :)


Популярні заклади Білої Церкви